Süper Lig'de Güzelyurt takımı yok: Birinci Lig'de durum "vahim"
Süper Lig'de Güzelyurt takımı yok: Birinci Lig'de durum "vahim"
Güzelyurt bölgesi spor kulüpleri, aldıkları başarısız sonuçlarla adeta “çöküşe” geçti.
Süper Lig’de batı bölgesini sadece Lefke temsil ederken, Güzelyurt takımları ise birinci ligde mücadele ediyor. Bostancı ekibi Yalova’nın birinci ligde 8 puanı, Binatlı’nın 2 ve Baf Ülkü Yurdu’nun ise 0 puanı bulunuyor.
Geçmişte Süper Lig şampiyonluğu da yaşamış olan Baf Ülkü Yurdu ve Binatlı, 4 hafa sonucunda son sıralarda yer alıyor.
Baf Ülkü Yurdu 4 maçta 4 mağlubiyet alırken, Binatlı’nın ise sadece 2 puanı bulunuyor.
BOSTANCI EKİBİ YALOVA 8 PUAN TOPLADI
Dördüncü hafta sonunca 8 puan toplayan Bostancı ekibi Yalova ise şu ana kadar bölgenin en başarılı takımı konumunda.
Alınan başarısız sonuçların ardından Binatlı Başkanı Veleddin Taşkent, yönetimiyle birlikte istifasını sunacağını açıklamıştı. Dört haftada sıfır çeken BÜY’de de camianın başarısız gidişinden sonra tepkiler yükselmeye başladı.
Geçmişte birçok başarıya imza atan söz konusu takımların geleceğinin ne olacağı merak konusu.
Baf Ülkü Yurdu, 1986-1987,1987-1988, 1988-1989 ve 1989-1990 yıllarında dört sene üst üste şampiyon olan ilk takım olarak tarihe geçmişti.
Binatlı ise 2002-2003 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



