Atakom
Serena
başman
acapulco

Taçoy: “Denetimlerin yaygınlaşması için müfettiş sayısı imkanlar çerçevesinde arttırıldı”

GÜNCEL 18.09.2026 - 16:44, Güncelleme: 18.09.2026 - 16:44
 

Taçoy: “Denetimlerin yaygınlaşması için müfettiş sayısı imkanlar çerçevesinde arttırıldı”

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, denetime önem verdiğini ve göreve gelir gelmez başlattığı denetimlerin daha da yaygınlaşması için müfettiş sayısının imkanlar çerçevesinde arttırıldığını söyledi.
Hasan Taçoy Basın Ofisi’nden verilen bilgiye göre, Taçoy, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu ve eleştirileri yanıtladı. “Ben burada olduğum sürece fırsatçılara fırsat vermeyeceğim” diyen Taçoy sözlerini şöyle sürdü: “Bunu yaptığım için seçimde oy almayacaksam varsın almayayım. Ama bu halk için yapmam gereken tüm doğruları eksiksiz yapacağım. Benim tek derdim bu ülke insanının en iyi ortamda yaşamasını sağlayacak, en olumlusunu yaşamasına sebebiyet verecek imkanları sağlamaktır.” Samimiyetini göstermek için kullandığı bazı sözleri alıp bunun üzerinden espri üretmeye çalışanlar olduğuna işaret eden Taçoy, kendisinin işin ciddiyet tarafında olduğunu, söylenenleri dikkate almadığını söyledi. Taçoy, Türkiye’den kablo ile elektrik getirilmesi konusuna Yunanistan ve Rum Yönetimi dışında, ülkedeki muhalefetin de karşı çıktığına işaret ederek, “Tüm siyasilere kendimize olumsuz yansıyacak söylemlerden uzak durmalarını öneririm” dedi.
Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, denetime önem verdiğini ve göreve gelir gelmez başlattığı denetimlerin daha da yaygınlaşması için müfettiş sayısının imkanlar çerçevesinde arttırıldığını söyledi.

Hasan Taçoy Basın Ofisi’nden verilen bilgiye göre, Taçoy, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu ve eleştirileri yanıtladı.

“Ben burada olduğum sürece fırsatçılara fırsat vermeyeceğim” diyen Taçoy sözlerini şöyle sürdü:

“Bunu yaptığım için seçimde oy almayacaksam varsın almayayım. Ama bu halk için yapmam gereken tüm doğruları eksiksiz yapacağım. Benim tek derdim bu ülke insanının en iyi ortamda yaşamasını sağlayacak, en olumlusunu yaşamasına sebebiyet verecek imkanları sağlamaktır.”

Samimiyetini göstermek için kullandığı bazı sözleri alıp bunun üzerinden espri üretmeye çalışanlar olduğuna işaret eden Taçoy, kendisinin işin ciddiyet tarafında olduğunu, söylenenleri dikkate almadığını söyledi.

Taçoy, Türkiye’den kablo ile elektrik getirilmesi konusuna Yunanistan ve Rum Yönetimi dışında, ülkedeki muhalefetin de karşı çıktığına işaret ederek, “Tüm siyasilere kendimize olumsuz yansıyacak söylemlerden uzak durmalarını öneririm” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.