Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Tatar: Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Eybil Efendi’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum

GÜNCEL 29.06.2022 - 19:10, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Tatar: Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Eybil Efendi’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Eybil Efendi'nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Tatar'ın mesajı şöyle; "Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Eybil Efendi’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Eybil Efendi gibi devlete büyük hizmetlerde bulunmuş insanlarımızın emekleri her daim hatırlanmalı, onları her zaman yad ederek bıraktıkları mirası yüceltmeliyiz. Polis teşkilatımız, yetiştirdiği Eybil Efendi gibi insanlar sayesinde bugünlere gelebilmiştir ve onların örnek olduğu genç nesillerle çok daha ileri noktalara erişebilecektir. Kendisine Yüce Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve halkımıza başsağlığı diliyorum."

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Eybil Efendi'nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Tatar'ın mesajı şöyle;

"Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Eybil Efendi’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum.

Eybil Efendi gibi devlete büyük hizmetlerde bulunmuş insanlarımızın emekleri her daim hatırlanmalı, onları her zaman yad ederek bıraktıkları mirası yüceltmeliyiz.

Polis teşkilatımız, yetiştirdiği Eybil Efendi gibi insanlar sayesinde bugünlere gelebilmiştir ve onların örnek olduğu genç nesillerle çok daha ileri noktalara erişebilecektir.

Kendisine Yüce Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve halkımıza başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.