Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı, yaşadığı bir sağlık problemi nedeniyle beyin ameliyatına alındı

MAGAZİN 15.01.2022 - 21:33, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı, yaşadığı bir sağlık problemi nedeniyle beyin ameliyatına alındı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Urfa'da evlendiği ilk eşinden olan oğlu Ahmet Tatlı'nın beyin ameliyatına alındığı bildirildi. Yaşadığı bir sağlık sorunu yüzünden Ulus'ta özel bir hastanede ameliyata alınan Tatlı'nın sağlık durumunun şuan için ciddiyetini koruduğu bildirildi. Bir süredir ciddi bir sağlık problemi yaşayan Ahmet Tatlı'nın Ulus'ta bulunan özel bir hastanede beyin ameliyatına alındığı bilgisinin hemen ardından Ahmet Tatlı'yı ilk ziyaret eden isimlerin başında küçük kardeşi İdo Tatlıses oldu. İbrahim Tatlıses'in 7 çocuğundan biri olan Ahmet Tatlı, bir ara şarkıcı Ceylan ile evlenmiş fakat aralarındaki anlaşmazlık yüzünden kısa bir süre sonra boşanmışlardı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Urfa'da evlendiği ilk eşinden olan oğlu Ahmet Tatlı'nın beyin ameliyatına alındığı bildirildi. Yaşadığı bir sağlık sorunu yüzünden Ulus'ta özel bir hastanede ameliyata alınan Tatlı'nın sağlık durumunun şuan için ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Bir süredir ciddi bir sağlık problemi yaşayan Ahmet Tatlı'nın Ulus'ta bulunan özel bir hastanede beyin ameliyatına alındığı bilgisinin hemen ardından Ahmet Tatlı'yı ilk ziyaret eden isimlerin başında küçük kardeşi İdo Tatlıses oldu.


İbrahim Tatlıses'in 7 çocuğundan biri olan Ahmet Tatlı, bir ara şarkıcı Ceylan ile evlenmiş fakat aralarındaki anlaşmazlık yüzünden kısa bir süre sonra boşanmışlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.