Atakom
Serena
başman
acapulco

Teminatla serbest kaldı

GÜNCEL 03.10.2025 - 14:57, Güncelleme: 03.10.2025 - 15:02
 

Teminatla serbest kaldı

Değirmenlik-Girne Anayolu’nda meydana gelen ölümlü trafik kazasıyla ilgili tutuklanan zanlı yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Polis çavuşu Yusuf Özenci, mahkemeye aktardığı olgularda, 29 Eylül 2025 tarihinde saat 22.30 sıralarında, Değirmenlik-Girne Anayolu’nun 8-9’uncu kilometreleri arasında, C.Ç. (E-31) yönetimindeki MR 226 plakalı araçla Girne’den Değirmenlik yönüne seyrettiği sırada, Taş Ocakları Mevkii’nde dikkatsizlik sonucu yolun sağına geçtiğini belirtti. Bu esnada karşı yönden gelen A.O.B. (E-26) idaresindeki LZ 354 plakalı araç, çarpışmayı önlemek için manevra yaptı ancak iki araç yüz yüze çarpıştı. Kazada A.O.B. olay yerinde hayatını kaybetti, araçta yolcu olarak bulunan O.K. (E-26) yaralandı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi. Polis, Karayolları Dairesi ve Makine Mühendisleri Odası ile yazışmaların sürdüğünü, A.O.B.’nin otopsisinde Takata hava yastığının patlaması sonucu içinden fırlayan metal parçanın kafatasına saplanarak ölümüne neden olduğunun tespit edildiğini ifade etti. Soruşturmanın zanlının etkileyebileceği kısmının tamamlandığını belirten polis, zanlının ülkede çalışma izniyle bulunduğunu ve teminat talebinde bulundu. Yargıç Şevket Gazi, zanlının yurt dışına çıkışını yasakladı, haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ıspat-ı vücut yapmasına, 50 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kefilin 800 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi. (Kamalı Haber) 
Değirmenlik-Girne Anayolu’nda meydana gelen ölümlü trafik kazasıyla ilgili tutuklanan zanlı yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Polis çavuşu Yusuf Özenci, mahkemeye aktardığı olgularda, 29 Eylül 2025 tarihinde saat 22.30 sıralarında, Değirmenlik-Girne Anayolu’nun 8-9’uncu kilometreleri arasında, C.Ç. (E-31) yönetimindeki MR 226 plakalı araçla Girne’den Değirmenlik yönüne seyrettiği sırada, Taş Ocakları Mevkii’nde dikkatsizlik sonucu yolun sağına geçtiğini belirtti.

Bu esnada karşı yönden gelen A.O.B. (E-26) idaresindeki LZ 354 plakalı araç, çarpışmayı önlemek için manevra yaptı ancak iki araç yüz yüze çarpıştı. Kazada A.O.B. olay yerinde hayatını kaybetti, araçta yolcu olarak bulunan O.K. (E-26) yaralandı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Polis, Karayolları Dairesi ve Makine Mühendisleri Odası ile yazışmaların sürdüğünü, A.O.B.’nin otopsisinde Takata hava yastığının patlaması sonucu içinden fırlayan metal parçanın kafatasına saplanarak ölümüne neden olduğunun tespit edildiğini ifade etti.

Soruşturmanın zanlının etkileyebileceği kısmının tamamlandığını belirten polis, zanlının ülkede çalışma izniyle bulunduğunu ve teminat talebinde bulundu.

Yargıç Şevket Gazi, zanlının yurt dışına çıkışını yasakladı, haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ıspat-ı vücut yapmasına, 50 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kefilin 800 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi. (Kamalı Haber) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.