Atakom
Serena
başman
acapulco

Teminatla serbest kaldı

GÜNCEL 01.10.2026 - 17:05, Güncelleme: 01.10.2026 - 17:05
 

Teminatla serbest kaldı

Ercan Havalimanı'nda meydana gelen Kanunsuz Patlayıcı Madde İthal ve Tasarrufu suçlarından tutuklanan zanlı mahkemeye çıkarıldı.
Kamalı Haber)- Ercan Havalimanı'nda meydana gelen Kanunsuz Patlayıcı Madde İthal ve Tasarrufu suçlarından tutuklanan S.S. mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Hüseyin Ergüleç, olguları aktardı. Ergüleç, Güzelyurt’ta sakin S.S.’nin 30.09.2026 tarihinde saat 09:20 raddelerinde Ercan Havalimanı yolcu gidiş yanında bulundurduğu siyah renk sırt çantasını X-ray cihazından geçirmekte olduğu sırada söz konusu bagaj içerisinde 15 adet 7.65 mm canlı mermi bulunduğunu söyledi. Polis, canlı mermilerin emare olarak zapt edildiğini ve zanlının tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının gönüllü bir ifade verdiğini ve söz konusu canlı mermileri 25.09.2026 tarihinde Türkiye'den gelirken Girne Turizm Limanı'ndan beraberinde getirdiğini anlattığını açıkladı. Polis, mermilerle ilgili soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlının tahkikatın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini belirtti. Polis, zanlının yazılı dava tebliğini de kabul ettiğini belirterek uygun bir teminat talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ispat-ı vücut yapmasına, 70 bin TL nakit teminat yatırmasına, iki kefilin 900 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.
Ercan Havalimanı'nda meydana gelen Kanunsuz Patlayıcı Madde İthal ve Tasarrufu suçlarından tutuklanan zanlı mahkemeye çıkarıldı.

Kamalı Haber)- Ercan Havalimanı'nda meydana gelen Kanunsuz Patlayıcı Madde İthal ve Tasarrufu suçlarından tutuklanan S.S. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Hüseyin Ergüleç, olguları aktardı. Ergüleç, Güzelyurt’ta sakin S.S.’nin 30.09.2026 tarihinde saat 09:20 raddelerinde Ercan Havalimanı yolcu gidiş yanında bulundurduğu siyah renk sırt çantasını X-ray cihazından geçirmekte olduğu sırada söz konusu bagaj içerisinde 15 adet 7.65 mm canlı mermi bulunduğunu söyledi.

Polis, canlı mermilerin emare olarak zapt edildiğini ve zanlının tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının gönüllü bir ifade verdiğini ve söz konusu canlı mermileri 25.09.2026 tarihinde Türkiye'den gelirken Girne Turizm Limanı'ndan beraberinde getirdiğini anlattığını açıkladı.

Polis, mermilerle ilgili soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlının tahkikatın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini belirtti. Polis, zanlının yazılı dava tebliğini de kabul ettiğini belirterek uygun bir teminat talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ispat-ı vücut yapmasına, 70 bin TL nakit teminat yatırmasına, iki kefilin 900 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.