Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Tilki: Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka Türk sanatçı yok

MAGAZİN 10.05.2022 - 15:08, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Tilki: Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka Türk sanatçı yok

Aleyna Tilki, “Take It Or Leave It” şarkısı ve klibine yönelik eleştirilere yanıt verdi. Önceki gün Çatalca’da gerçekleşen ‘Hayatpark Yaza Merhaba’ partisinde konser veren Aleyna Tilki, sahne öncesi soruları yanıtladı. Genç popçu, İngilizce şarkısının dünya çapında ses getirdiğini söyledi: “Şarkım 80 ülkede listeye girdi. Equal Global’de ilk Türk kadın şarkıcı olarak listeye girdim, daha ne diyebilirim ki? Eleştirilere kapak olsun. İtinayla kapak yapılır! Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka Türk sanatçı yok. Ben bu başarıyla diğer gençlere kapı açtım aslında.” Star doğunca... Aleyna Tilki, klibi için yapılan eleştiriler hatırlatılınca şöyle dedi: “Evet, çok olumsuz eleştiri var ama bir o kadar da aklı başında yorumda bulunanlar var. Ben alışkınım bu duruma. İlkokulda dahi böyleydi, hep dedikodumu çıkarırlardı. Star doğunca böyle şeyler olabiliyor.” ALEYNA DUYMASIN! Demet Akalın, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında şarkısı “Kulüp” eşliğinde eğlenen taraftarın görüntülerini sosyal medyada “Dünya çapında eğlence böyle olur, hatta daha iyisi” notuyla paylaştı. Bir takipçisi ünlü şarkıcıya “Telif at, izinsiz yayın diye yasakla bu videoyu, kral olursun” dedi.

Aleyna Tilki, “Take It Or Leave It” şarkısı ve klibine yönelik eleştirilere yanıt verdi.
Önceki gün Çatalca’da gerçekleşen ‘Hayatpark Yaza Merhaba’ partisinde konser veren Aleyna Tilki, sahne öncesi soruları yanıtladı. Genç popçu, İngilizce şarkısının dünya çapında ses getirdiğini söyledi:

“Şarkım 80 ülkede listeye girdi. Equal Global’de ilk Türk kadın şarkıcı olarak listeye girdim, daha ne diyebilirim ki? Eleştirilere kapak olsun. İtinayla kapak yapılır! Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka Türk sanatçı yok. Ben bu başarıyla diğer gençlere kapı açtım aslında.”

Star doğunca...

Aleyna Tilki, klibi için yapılan eleştiriler hatırlatılınca şöyle dedi: “Evet, çok olumsuz eleştiri var ama bir o kadar da aklı başında yorumda bulunanlar var. Ben alışkınım bu duruma. İlkokulda dahi böyleydi, hep dedikodumu çıkarırlardı. Star doğunca böyle şeyler olabiliyor.”

ALEYNA DUYMASIN!

Demet Akalın, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında şarkısı “Kulüp” eşliğinde eğlenen taraftarın görüntülerini sosyal medyada “Dünya çapında eğlence böyle olur, hatta daha iyisi” notuyla paylaştı.

Bir takipçisi ünlü şarkıcıya “Telif at, izinsiz yayın diye yasakla bu videoyu, kral olursun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.