Atakom
Serena
başman
acapulco

Töre: Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz

GÜNCEL 28.10.2023 - 11:37, Güncelleme: 28.10.2023 - 11:37
 

Töre: Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz

Töre: Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatan'la birlikte yürümeye devam edeceklerini vurguladı. Töre, 100 yıl önce sağlam temellerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin her geçen yılda daha da gelişip ilerlemesi ve güçlenmesi dileğiyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi ve Kıbrıs Türk halkı adına en içten duygularla kutladığını kaydetti. Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türkiye Cumhuriyeti’nin  100. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.  Töre, mesajında şunları kaydetti:  “Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş ve güçlü bir ülke kurmak için halkıyla birlikte başlattığı özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin Cumhuriyetle  taçlandırılmasının 100’üncü yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Büyük Önder Atatürk'ün kararlı ve mücadeleci ruhu ve Anadolu’daki Türk Milletinin gösterdiği birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma; Kıbrıs Türkü'ne ve dünya uluslarına her zaman örnek teşkil etmiştir.   100 yıl önce sağlam temellerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin her geçen yılda daha da gelişip ilerlemesi ve güçlenmesi dileğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi ve halkımız adına en içten duygularımla kutlarım.  Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz.” 
Töre: Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatan'la birlikte yürümeye devam edeceklerini vurguladı.

Töre, 100 yıl önce sağlam temellerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin her geçen yılda daha da gelişip ilerlemesi ve güçlenmesi dileğiyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi ve Kıbrıs Türk halkı adına en içten duygularla kutladığını kaydetti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türkiye Cumhuriyeti’nin  100. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. 

Töre, mesajında şunları kaydetti: 

“Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş ve güçlü bir ülke kurmak için halkıyla birlikte başlattığı özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin Cumhuriyetle  taçlandırılmasının 100’üncü yıl dönümünü gururla kutluyoruz.

Büyük Önder Atatürk'ün kararlı ve mücadeleci ruhu ve Anadolu’daki Türk Milletinin gösterdiği birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma; Kıbrıs Türkü'ne ve dünya uluslarına her zaman örnek teşkil etmiştir.  

100 yıl önce sağlam temellerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin her geçen yılda daha da gelişip ilerlemesi ve güçlenmesi dileğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi ve halkımız adına en içten duygularımla kutlarım. 

Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.