Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Türk Ocağı Limasol’un genel kurulunda başkanlığa Ogün Güntem getirildi

SPOR 30.06.2022 - 09:58, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Türk Ocağı Limasol’un genel kurulunda başkanlığa Ogün Güntem getirildi

AKSA Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda başkanlığa Ogün Güntem getirildi. akşam gerçekleşen seçimli genel kurula tek aday olarak giren Güntem, üyelerin onayını alarak resmen başkanlığa başladı. Türk Ocağı’nda Güntem’in başkanlığa gelmesinin ardından takıma sponsorluk desteği de veren futbolcu Ertaç Taşkıran’ın yanı sıra; Bilal Ceylan ve Remzi Betmezoğlu’nun da takımda kalacağı öğrenildi. Kısa sürede iç ve dış transferde çalışmalara başlayacak olan Güntem yönetimi eksik bölgelere takviye yapacak.  Güntem’in yönetiminde şu isimler yer alıyor; Kemal Hoca, Nayle Taşkıran, Salahi Hoca, Burak Baçdar, Murat Karakuş, Tamer Mertkan, Selahattin Çelik, Veli Onur Bağrıaçık, Nezihi Beyaz, Hasan Kufa.

AKSA Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda başkanlığa Ogün Güntem getirildi.

akşam gerçekleşen seçimli genel kurula tek aday olarak giren Güntem, üyelerin onayını alarak resmen başkanlığa başladı.

Türk Ocağı’nda Güntem’in başkanlığa gelmesinin ardından takıma sponsorluk desteği de veren futbolcu Ertaç Taşkıran’ın yanı sıra; Bilal Ceylan ve Remzi Betmezoğlu’nun da takımda kalacağı öğrenildi. Kısa sürede iç ve dış transferde çalışmalara başlayacak olan Güntem yönetimi eksik bölgelere takviye yapacak. 

Güntem’in yönetiminde şu isimler yer alıyor; Kemal Hoca, Nayle Taşkıran, Salahi Hoca, Burak Baçdar, Murat Karakuş, Tamer Mertkan, Selahattin Çelik, Veli Onur Bağrıaçık, Nezihi Beyaz, Hasan Kufa.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.