Atakom
Serena
başman
acapulco

Tutuksuz yargılanacak

GÜNCEL 24.08.2026 - 12:26, Güncelleme: 24.08.2026 - 12:26
 

Tutuksuz yargılanacak

Mineraliköy'de meydana gelen “Cinsel Taciz, Kasti Hasar, Darp, Sarhoşluk, Uygunsuz Tavır ve Hareket” suçlarından tutuklanan Türkmenistan asıllı KKTC vatandaşı İ.B bugün mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Özgüm Seracı, olayla ilgili bulguları aktardı. Seracı, huzurda bulunan İ.B'nin 21.08.2026 tarihinde saat 19:00 raddelerinde Mineraliköy'de meydana gelen C*nsel T*ciz, Kasti Hasar, Darp, Sarhoşluk, Uygunsuz Tavır ve Hareket” suçlarından methalder olduğunu söyledi. Polis, zanlının 21.08.2026 tarihinde saat 19:00 raddelerinde Mineraliköy'de nefesinde 127 miligram alkollü içki tesiri altında sarhoş bir vaziyette bulunduğu esnada kendisinden ayrılıp başka biri ile birlikte olduğu gerekçesi C.R.’nin kapısını tekmeleyip uygunsuz tavır harekette bulunarak boğazını sağ eli sıkıp darp ettikten sonra yüksek sesle "Seni Öld*receğim" diyerek ve küfür ederek c*nsel t*cizde bulunup, rahatsızlık yapıp, sol eliyle üzerindeki tişörtünün yaka kısmını kasten ve kanunsuz olarak çekip yırtarak 500 TL'lik kasti hasar verdiğini söyledi. Polis, zanlının suçüstü tutuklandığını ve işlemiş olduğu suçlarla ilgili dava tebliğ edildiğini aktardı. Polis memuru, zanlının davalarını kabul ettiğini, KKTC vatandaşlığı bulunduğunu ve soruşturmanın tamamlandığını belirterek, davalarında hazır bulunması için mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapmasına, 40 bin TL nakit teminat yatırmasına, iki kefilin 300’er bin TL kefalet senedi imzalamasına emir vererek, tutuksuz yargı kararı verdi. (KAMALI HABER)
Mineraliköy'de meydana gelen “Cinsel Taciz, Kasti Hasar, Darp, Sarhoşluk, Uygunsuz Tavır ve Hareket” suçlarından tutuklanan Türkmenistan asıllı KKTC vatandaşı İ.B bugün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Özgüm Seracı, olayla ilgili bulguları aktardı. Seracı, huzurda bulunan İ.B'nin 21.08.2026 tarihinde saat 19:00 raddelerinde Mineraliköy'de meydana gelen C*nsel T*ciz, Kasti Hasar, Darp, Sarhoşluk, Uygunsuz Tavır ve Hareket” suçlarından methalder olduğunu söyledi.

Polis, zanlının 21.08.2026 tarihinde saat 19:00 raddelerinde Mineraliköy'de nefesinde 127 miligram alkollü içki tesiri altında sarhoş bir vaziyette bulunduğu esnada kendisinden ayrılıp başka biri ile birlikte olduğu gerekçesi C.R.’nin kapısını tekmeleyip uygunsuz tavır harekette bulunarak boğazını sağ eli sıkıp darp ettikten sonra yüksek sesle "Seni Öld*receğim" diyerek ve küfür ederek c*nsel t*cizde bulunup, rahatsızlık yapıp, sol eliyle üzerindeki tişörtünün yaka kısmını kasten ve kanunsuz olarak çekip yırtarak 500 TL'lik kasti hasar verdiğini söyledi. Polis, zanlının suçüstü tutuklandığını ve işlemiş olduğu suçlarla ilgili dava tebliğ edildiğini aktardı. Polis memuru, zanlının davalarını kabul ettiğini, KKTC vatandaşlığı bulunduğunu ve soruşturmanın tamamlandığını belirterek, davalarında hazır bulunması için mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapmasına, 40 bin TL nakit teminat yatırmasına, iki kefilin 300’er bin TL kefalet senedi imzalamasına emir vererek, tutuksuz yargı kararı verdi.

(KAMALI HABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.