Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

UBP İskele eski milletvekili Ali Rıza Usluer vefat etti

GÜNCEL 25.01.2022 - 10:26, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

UBP İskele eski milletvekili Ali Rıza Usluer vefat etti

UBP İskele eski milletvekili Ali Rıza Usluer yaşamını yitirdi
Ulusal Birlik Partisi (UBP) eski İskele Milletvekili Alirıza Usluer, hayatını kaybetti.  Eski milletvekili Usluer için yarın 10.30’da Cumhuriyet Meclisi bahçesinde tören düzenlenecek; ardından İskele’de yapılacak cenaze töreniyle defnedilecek.  72 yaşındaki Alirıza Usluer’in rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görmekte olduğu öğrenildi. 19 Nisan 2009 Erken Genel Seçiminde Ulusal Birlik Partisi’nden İskele Milletvekili seçilen Alirıza Usluer, UBP İskele ilçe başkanı, belediye meclis üyesi olarak da görev yapmıştı. Usluer ayrıca uzun yıllar Polis Teşkilatında görev yapmış ve İskele Merkez Muhtarlığı görevini de yürütmüştü.  Usluer, evli ve iki çocuk babasıydı. CUMHURBAŞKANI TATAR BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI  Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Usluer’in vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Uzun yıllar ülkemize Polis ve Ulusal Birlik Partisi İlçe Başkanı ve İskele Milletvekili olarak hizmet etmiş çok değerli Alirıza Usluer kardeşimizin hakkın rahmetine kavuştuğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim” ifadelerini kullandı. 
UBP İskele eski milletvekili Ali Rıza Usluer yaşamını yitirdi

Ulusal Birlik Partisi (UBP) eski İskele Milletvekili Alirıza Usluer, hayatını kaybetti. 
Eski milletvekili Usluer için yarın 10.30’da Cumhuriyet Meclisi bahçesinde tören düzenlenecek; ardından İskele’de yapılacak cenaze töreniyle defnedilecek. 
72 yaşındaki Alirıza Usluer’in rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görmekte olduğu öğrenildi.
19 Nisan 2009 Erken Genel Seçiminde Ulusal Birlik Partisi’nden İskele Milletvekili seçilen Alirıza Usluer, UBP İskele ilçe başkanı, belediye meclis üyesi olarak da görev yapmıştı. Usluer ayrıca uzun yıllar Polis Teşkilatında görev yapmış ve İskele Merkez Muhtarlığı görevini de yürütmüştü. 
Usluer, evli ve iki çocuk babasıydı.
CUMHURBAŞKANI TATAR BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Usluer’in vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Uzun yıllar ülkemize Polis ve Ulusal Birlik Partisi İlçe Başkanı ve İskele Milletvekili olarak hizmet etmiş çok değerli Alirıza Usluer kardeşimizin hakkın rahmetine kavuştuğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.