Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Ülkemizin gururu Elis, Antalya'da şampiyon oldu

SPOR 16.05.2022 - 11:26, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Ülkemizin gururu Elis, Antalya'da şampiyon oldu

Ülkemizin başarılı dansçısı Elis Sermaye, başarılarına başarı katmaya devam ediyor.  Sermaya, 13-16 Mayıs tarihleri arasında Antalya Kemer, Daima Biz Sporcu Otel’inde gerçekleştirilen Kids On The Move Festival'inde, şampiyon oldu.  Ülkemizi gururlandıran Elis Sermaye, 12 kişinin katıldığı Salsa Battle kategorisinde, rakiplerini bir bir eleyerek şampiyon oldu.  Festivalin muhteşem son gecesinde önce finale kalan Elis, daha sonra da çok çekişmeli geçen finalde 3 jürinin de tam oyunu alarak şampiyon oldu.

Ülkemizin başarılı dansçısı Elis Sermaye, başarılarına başarı katmaya devam ediyor. 


Sermaya, 13-16 Mayıs tarihleri arasında Antalya Kemer, Daima Biz Sporcu Otel’inde gerçekleştirilen Kids On The Move Festival'inde, şampiyon oldu. 


Ülkemizi gururlandıran Elis Sermaye, 12 kişinin katıldığı Salsa Battle kategorisinde, rakiplerini bir bir eleyerek şampiyon oldu. 
Festivalin muhteşem son gecesinde önce finale kalan Elis, daha sonra da çok çekişmeli geçen finalde 3 jürinin de tam oyunu alarak şampiyon oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.