Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Ünlü şarkıcı, bu sefer ise sahne aldığı konsere değişik bir konseptle katıldı

MAGAZİN 01.06.2022 - 21:12, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Ünlü şarkıcı, bu sefer ise sahne aldığı konsere değişik bir konseptle katıldı

Gülşen, katıldığı bir ödül töreninde sahne alanına tekerlekli sandalyeyle geldi. O anları da sosyal medya hesabından paylaştı.   Sahne aldığı konserlerde tercih ettiği cesur kostümlerle sık sık gündeme gelen Gülşen, önceki gün bir ödül törenine katıldı. Ünlü şarkıcı, bu sefer ise sahne aldığı konsere değişik bir konseptle katıldı. Tekerlekli sandalyeyle geldi Gülşen, sahne alanına tekerlekli sandalyeyle geldi. O anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı yayınladığı videoya; "Otriş giyip 'Bülent Ersoy'dan neyim eksik'  demez mi?" yazdı. Alkışlar arasında sahneye çıkan Gülşen, ödül töreninde "yılın stil ikonu" ödülüne layık görüldü. Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti olay olmuş, tekerlik sandalyedeyken üniformalı bir subayın ona eşlik ederek şemsiye tutması sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Gülşen, katıldığı bir ödül töreninde sahne alanına tekerlekli sandalyeyle geldi. O anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
 

Sahne aldığı konserlerde tercih ettiği cesur kostümlerle sık sık gündeme gelen Gülşen, önceki gün bir ödül törenine katıldı.

Ünlü şarkıcı, bu sefer ise sahne aldığı konsere değişik bir konseptle katıldı.

Tekerlekli sandalyeyle geldi
Gülşen, sahne alanına tekerlekli sandalyeyle geldi. O anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcı yayınladığı videoya; "Otriş giyip 'Bülent Ersoy'dan neyim eksik'  demez mi?" yazdı.

Alkışlar arasında sahneye çıkan Gülşen, ödül töreninde "yılın stil ikonu" ödülüne layık görüldü.

Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti olay olmuş, tekerlik sandalyedeyken üniformalı bir subayın ona eşlik ederek şemsiye tutması sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.