Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Girik'in vasiyetnamesini hazırladığı ortaya çıktı

MAGAZİN 25.01.2022 - 22:34, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Girik'in vasiyetnamesini hazırladığı ortaya çıktı

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Fatma Girik, koronavirüse bağlı viral zatürre nedeniyle dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Girik'in vasiyetnamesini hazırladığı ortaya çıktı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul'a gelen Türk sinemasının ünlü yıldızı Fatma Girik, dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU  Hastaneden yapılan ilk açıklamada; 79 yaşındaki Fatma Girik'in Covid-19'a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. MALVARLIĞI İKİ ‘AHU’YA  Hürriyet'in haberine göre; Girik'in ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken, usta oyuncunun vasiyetnamesini hazırladığı ve malvarlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bıraktığı ortaya çıktı. Ablası Müesser Turanlı’nın kızı olan Ahu Turanlı, özel bir gayrimenkul şirketinde danışman olarak çalışıyor. Fatma Girik, malvarlığının bir kısmını da yıllar önce Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan koruyucu aile olarak 12 yaşında yanına aldığı manevi kızı Ahu Aşkar’a bıraktı.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Fatma Girik, koronavirüse bağlı viral zatürre nedeniyle dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Girik'in vasiyetnamesini hazırladığı ortaya çıktı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul'a gelen Türk sinemasının ünlü yıldızı Fatma Girik, dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU 
Hastaneden yapılan ilk açıklamada; 79 yaşındaki Fatma Girik'in Covid-19'a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

MALVARLIĞI İKİ ‘AHU’YA 
Hürriyet'in haberine göre; Girik'in ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken, usta oyuncunun vasiyetnamesini hazırladığı ve malvarlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bıraktığı ortaya çıktı. Ablası Müesser Turanlı’nın kızı olan Ahu Turanlı, özel bir gayrimenkul şirketinde danışman olarak çalışıyor.

Fatma Girik, malvarlığının bir kısmını da yıllar önce Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan koruyucu aile olarak 12 yaşında yanına aldığı manevi kızı Ahu Aşkar’a bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.