Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor

GÜNCEL 18.06.2025 - 18:30, Güncelleme: 18.06.2025 - 18:30
 

Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor

Yamaçköy’de ormanlık alanda bugün öğle saatlerinde başlayan yangın henüz kontrol altına alınmadı. Yangına havadan da müdahale ediliyor.
Polis Basın Subaylığı’ndan açıklamaya göre yangına, Polis, İtfaiye, Orman Dairesi, Sivil Savunma ekiplerinin yanı sıra askeri personel, bölge halkı, traktörler ve iş makineleri ile karadan, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına ait helikopter ile de havadan müdahale ediliyor. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.
Yamaçköy’de ormanlık alanda bugün öğle saatlerinde başlayan yangın henüz kontrol altına alınmadı. Yangına havadan da müdahale ediliyor.

Polis Basın Subaylığı’ndan açıklamaya göre yangına, Polis, İtfaiye, Orman Dairesi, Sivil Savunma ekiplerinin yanı sıra askeri personel, bölge halkı, traktörler ve iş makineleri ile karadan, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına ait helikopter ile de havadan müdahale ediliyor.

Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.