Atakom
Serena
başman
acapulco

Yeşilırmak’taki ani ölümle ilgili polisten açıklama

GÜNCEL 31.10.2025 - 12:39, Güncelleme: 31.10.2025 - 12:39
 

Yeşilırmak’taki ani ölümle ilgili polisten açıklama

Yeşilırmak’ta 29 Ekim’de evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren Rosemary Anne Kumcuoğlu’na (K-78) yapılan otopside, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için kan ve doku örnekleri alındı. Polis, ölüm nedeninin ileri tetkikler sonucunda netleşeceğini açıkladı.

Yeşilırmak’ta 29 Ekim’de evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren Rosemary Anne Kumcuoğlu’na (K-78) yapılan otopside, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için kan ve doku örnekleri alındı.

Polis, ölüm nedeninin ileri tetkikler sonucunda netleşeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.