Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Kıbrıs Türk Diş Tabipleri Odası 11. Olağan Genel Kurulu yapıldı

GÜNCEL 29.09.2024 - 10:30, Güncelleme: 29.09.2024 - 10:30
 

Kıbrıs Türk Diş Tabipleri Odası 11. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Kıbrıs Türk Diş Tabipleri Odası 11. Olağan Genel Kurulu dün yapıldı.
Oda’dan verilen bilgiye göre, Genel Kurul’da başkanlığa tek aday olan Turhan Ulutekin oybirliği ile seçildi; yönetim ve denetim organlarında görev yapacak kişiler de belirlendi. Yönetim Kurulu’nda “Tufan Vudalı, Petram Nemati Attar, Ceren Melahat Dönmezer Birand, Şifa Atabek, Yusuf Özant  ve İsmet Ersalıcı” görev yapacak. Yönetim Kurulu Yedek üyeleri olarak, “Rahmet Barbaros, Mehmet Bakkaloğlu,  Özge Özsezer, Gizem Dindar, Erim Tandoğdu, Sude Güler  ve Kade Oran” seçildi. Denetleme Kurulu üyeleri ise “Hüseyin Bıçak, Müjde Doğruöz, Abbascan Kortmaz” oldu. Denetleme Kurulu Yedek Üyesi ise Kaan Asvaroğlu.
Kıbrıs Türk Diş Tabipleri Odası 11. Olağan Genel Kurulu dün yapıldı.

Oda’dan verilen bilgiye göre, Genel Kurul’da başkanlığa tek aday olan Turhan Ulutekin oybirliği ile seçildi; yönetim ve denetim organlarında görev yapacak kişiler de belirlendi.

Yönetim Kurulu’nda “Tufan Vudalı, Petram Nemati Attar, Ceren Melahat Dönmezer Birand, Şifa Atabek, Yusuf Özant  ve İsmet Ersalıcı” görev yapacak.

Yönetim Kurulu Yedek üyeleri olarak, “Rahmet Barbaros, Mehmet Bakkaloğlu,  Özge Özsezer, Gizem Dindar, Erim Tandoğdu, Sude Güler  ve Kade Oran” seçildi.

Denetleme Kurulu üyeleri ise “Hüseyin Bıçak, Müjde Doğruöz, Abbascan Kortmaz” oldu.

Denetleme Kurulu Yedek Üyesi ise Kaan Asvaroğlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.