Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

KKTC Atletizm Federasyonu, Olağan Seçimli Genel Kurulu yarın yapılacak

SPOR 14.02.2025 - 18:48, Güncelleme: 14.02.2025 - 18:48
 

KKTC Atletizm Federasyonu, Olağan Seçimli Genel Kurulu yarın yapılacak

KKTC Atletizm Federasyonu, Olağan Seçimli Genel Kurulu 15 Şubat Cumartesi günü gerçekleştiriliyor.
Mevcut Başkan Ferhat Sakallı’nın tek aday olarak yer alacağı genel kurul, federasyonun Hasan Ruso Lokali’nde üye kulüplerin katılımı ile gerçekleştirilecek. Genel kurul saat 10.00’da "Açılış ve divan başkanlığının oluşumu” gündem maddesi ile başlayacak. “2024 faaliyet programının okunup aklanması” ve “2025 yılı faaliyet programının sunulması” gündem maddeleri ile devam edecek olan genel kurulda raporların üyeler tarafından onayı istenecek. “Başkanlık seçimi gündem maddesi” ile “Görüş ve öneriler” gündem maddelerinin ardından genel kurul sona erecek.
KKTC Atletizm Federasyonu, Olağan Seçimli Genel Kurulu 15 Şubat Cumartesi günü gerçekleştiriliyor.

Mevcut Başkan Ferhat Sakallı’nın tek aday olarak yer alacağı genel kurul, federasyonun Hasan Ruso Lokali’nde üye kulüplerin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Genel kurul saat 10.00’da "Açılış ve divan başkanlığının oluşumu” gündem maddesi ile başlayacak.

“2024 faaliyet programının okunup aklanması” ve “2025 yılı faaliyet programının sunulması” gündem maddeleri ile devam edecek olan genel kurulda raporların üyeler tarafından onayı istenecek. “Başkanlık seçimi gündem maddesi” ile “Görüş ve öneriler” gündem maddelerinin ardından genel kurul sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.