Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

KTÖS’ten açıklama

GÜNCEL 05.02.2025 - 15:49, Güncelleme: 05.02.2025 - 15:49
 

KTÖS’ten açıklama

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), örgütlü mücadeleye kararlı bir şekilde devam edeceklerini belirtti.
KTÖS Başkanı Mustafa Baybora tarafından yapılan yazılı açıklamada, “toplumsal mücadeleyi bölmeye çalışan sarı sendikaların gerici faaliyetlerine karşı örgütlü bir şekilde mücadele etmeye devam edileceği” kaydedildi. Açıklamada, yandaş ve sarı sendikaların faaliyetlerinin yakından izlendiği ve bu anlayışa kararlı şekilde geçit verilmeyeceği belirtildi.
Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), örgütlü mücadeleye kararlı bir şekilde devam edeceklerini belirtti.

KTÖS Başkanı Mustafa Baybora tarafından yapılan yazılı açıklamada, “toplumsal mücadeleyi bölmeye çalışan sarı sendikaların gerici faaliyetlerine karşı örgütlü bir şekilde mücadele etmeye devam edileceği” kaydedildi.

Açıklamada, yandaş ve sarı sendikaların faaliyetlerinin yakından izlendiği ve bu anlayışa kararlı şekilde geçit verilmeyeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.