Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Lefkoşa’da meydana gelen sirkat suçundan tutuklanan şahıs bugün mahkemeye çıkarıldı

GÜNCEL 18.03.2025 - 20:26, Güncelleme: 18.03.2025 - 20:26
 

Lefkoşa’da meydana gelen sirkat suçundan tutuklanan şahıs bugün mahkemeye çıkarıldı

Lefkoşa’da meydana gelen sirkat suçundan tutuklanan Ş.K. bugün mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru Hasan kabadayılar mahkemeye olguları aktardı. Polis, 8 Mart 2025 tarihinde saat 14:00-22:00 saatleri arasında Lefkoşa'da Şehit Hüseyin Bora Sokak'ta bulunan park alanı içerisinde E. D'ye ait park halindeki   aracın orta konsolunda zarf içerisinde muhafaza edilen bin 712 Amerikan Doları ile bin 110 TL'nin çalındığını söyledi.  Polis, çevre kamera görüntülerinin incelenerek, zanlının tespit edilerek, tutuklandığını açıkladı. Polis, zanlının 17.03.2025 tarihinde Lefkoşa'da tespit edilerek, tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının cüzdanında bulunan 2750 TL, 100 Amerikan Doları ve 127 Euro nakit paranın emare olarak alındığını belirtti. Polis, zanlının Surlar içi’nde faaliyet gösteren bir pansiyonda kaldığını tespit ettiklerini, odasında yapılan aramada olay saatinde giymekte olduğu gri renk kapşonlu ceket ile siyah renk botların bulunarak, emare olarak alındığını kaydetti. Polis, zanlının olay saati giymekte olduğu pantolonun ise üzerinde tespit edildiğini açıkladı. Polis memuru, soruşturmanın yeni başladığını, incelenmesi gereken kamera görüntüleri, alınması gereken ifadeler ve aranmakta olan emareler olduğunu söyledi. Polis, zanlının aynı bölgede benzer suçlara karıştığı yönünde makul şüphe ve kamera görüntüleri olduğunu, bu yönde de soruşturma yaptıklarını açıklayarak, 3 gün ek süre istedi. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Nuray Necdet, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. (Kamalı Haber)

Lefkoşa’da meydana gelen sirkat suçundan tutuklanan Ş.K. bugün mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru Hasan kabadayılar mahkemeye olguları aktardı. Polis, 8 Mart 2025 tarihinde saat 14:00-22:00 saatleri arasında Lefkoşa'da Şehit Hüseyin Bora Sokak'ta bulunan park alanı içerisinde E. D'ye ait park halindeki   aracın orta konsolunda zarf içerisinde muhafaza edilen bin 712 Amerikan Doları ile bin 110 TL'nin çalındığını söyledi.  Polis, çevre kamera görüntülerinin incelenerek, zanlının tespit edilerek, tutuklandığını açıkladı.

Polis, zanlının 17.03.2025 tarihinde Lefkoşa'da tespit edilerek, tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının cüzdanında bulunan 2750 TL, 100 Amerikan Doları ve 127 Euro nakit paranın emare olarak alındığını belirtti. Polis, zanlının Surlar içi’nde faaliyet gösteren bir pansiyonda kaldığını tespit ettiklerini, odasında yapılan aramada olay saatinde giymekte olduğu gri renk kapşonlu ceket ile siyah renk botların bulunarak, emare olarak alındığını kaydetti. Polis, zanlının olay saati giymekte olduğu pantolonun ise üzerinde tespit edildiğini açıkladı. Polis memuru, soruşturmanın yeni başladığını, incelenmesi gereken kamera görüntüleri, alınması gereken ifadeler ve aranmakta olan emareler olduğunu söyledi. Polis, zanlının aynı bölgede benzer suçlara karıştığı yönünde makul şüphe ve kamera görüntüleri olduğunu, bu yönde de soruşturma yaptıklarını açıklayarak, 3 gün ek süre istedi. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Nuray Necdet, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. (Kamalı Haber)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.