Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Mehmet Aktunç: Küçük Kaymaklı’nın bir neferi olarak, kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğim

GÜNCEL 11.06.2025 - 14:22, Güncelleme: 11.06.2025 - 14:22
 

Mehmet Aktunç: Küçük Kaymaklı’nın bir neferi olarak, kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğim

Kalkınma Bankası Asbaşkanı, Ulusal Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi Üyesi Mehmet Aktunç, Küçük Kaymaklı camiasına yönelik sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla, kulüp başkanlığıyla ilgili çıkan haberleri yalanladı.
Aktunç'un paylaşımı şöyle: KÜÇÜK KAYMAKLI CAMİASINA AÇIKLAMAMDIR Küçük Kaymaklı, bana babamdan kalan en değerli miraslardan biridir. Kendimi bildim bileli, bu kulübün bir parçası oldum; bazen saha kenarında, bazen tribünde, bazen de yönetimlerle dayanışma içinde, her zaman yeşil-siyahlı renklere gönülden bağlı kalarak. Takımımızın Süper Lig’e yükselmesinin ardından başlayan başkanlık arayışı çerçevesinde, benimle de görüşmeler yapıldı. Bu, benim için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır. Ancak; halihazırda Kalkınma Bankası’nda üstlendiğim kritik görev, içinde bulunduğum yoğun iş temposu ve siyasi sorumluluklarım, canım kadar sevdiğim kulübüme bu aşamada başkanlık düzeyinde katkı koymamı ne yazık ki mümkün kılmamaktadır. Mevcut yoğunluğum, fayda yerine zarar getirme riskini doğurabilir. Bu da ne şahsımın ne de camiamızın arzu edeceği bir durumdur. Şunu da özellikle belirtmek isterim ki; Küçük Kaymaklı’ya başkan olma hayalim çocukluğumdan bu yana içimde taşıdığım bir idealdir. Gün gelir, şartlar olgunlaşır, o hayal mutlaka gerçekleşir. Bugün için, taraftar kimliğimle yeni seçilecek yönetime tam destek vereceğim. Özellikle tesisleşme konusunda, bir mimar olarak elimden gelen her türlü katkıyı koyacağım. Aynı zamanda gücüm oranında maddi destekle de takımımızın yanında olacağım. Bu açıklamayı yapma gereği duydum çünkü bazı haber kanallarında başkanlığı kabul ettiğime dair yanıltıcı haberler yer aldı. Oysa bu süreç, yalnızca yapılan bir teklifi değerlendirme ve fikir alışverişinden ibaretti. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklamayı kamuoyuyla paylaşıyorum. Küçük Kaymaklı’nın bir neferi olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğim. Saygılarımla, Mehmet Aktunç Küçük Kaymaklı Taraftarı
Kalkınma Bankası Asbaşkanı, Ulusal Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi Üyesi Mehmet Aktunç, Küçük Kaymaklı camiasına yönelik sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla, kulüp başkanlığıyla ilgili çıkan haberleri yalanladı.

Aktunç'un paylaşımı şöyle:

KÜÇÜK KAYMAKLI CAMİASINA AÇIKLAMAMDIR

Küçük Kaymaklı, bana babamdan kalan en değerli miraslardan biridir. Kendimi bildim bileli, bu kulübün bir parçası oldum; bazen saha kenarında, bazen tribünde, bazen de yönetimlerle dayanışma içinde, her zaman yeşil-siyahlı renklere gönülden bağlı kalarak.

Takımımızın Süper Lig’e yükselmesinin ardından başlayan başkanlık arayışı çerçevesinde, benimle de görüşmeler yapıldı. Bu, benim için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır. Ancak; halihazırda Kalkınma Bankası’nda üstlendiğim kritik görev, içinde bulunduğum yoğun iş temposu ve siyasi sorumluluklarım, canım kadar sevdiğim kulübüme bu aşamada başkanlık düzeyinde katkı koymamı ne yazık ki mümkün kılmamaktadır. Mevcut yoğunluğum, fayda yerine zarar getirme riskini doğurabilir. Bu da ne şahsımın ne de camiamızın arzu edeceği bir durumdur.

Şunu da özellikle belirtmek isterim ki; Küçük Kaymaklı’ya başkan olma hayalim çocukluğumdan bu yana içimde taşıdığım bir idealdir. Gün gelir, şartlar olgunlaşır, o hayal mutlaka gerçekleşir.

Bugün için, taraftar kimliğimle yeni seçilecek yönetime tam destek vereceğim. Özellikle tesisleşme konusunda, bir mimar olarak elimden gelen her türlü katkıyı koyacağım. Aynı zamanda gücüm oranında maddi destekle de takımımızın yanında olacağım.

Bu açıklamayı yapma gereği duydum çünkü bazı haber kanallarında başkanlığı kabul ettiğime dair yanıltıcı haberler yer aldı. Oysa bu süreç, yalnızca yapılan bir teklifi değerlendirme ve fikir alışverişinden ibaretti. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklamayı kamuoyuyla paylaşıyorum.

Küçük Kaymaklı’nın bir neferi olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğim.

Saygılarımla,
Mehmet Aktunç
Küçük Kaymaklı Taraftarı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.