Real Madrid'den Mauro Icardi bombası! Galatasaraylıları üzecek haber
Real Madrid'den Mauro Icardi bombası! Galatasaraylıları üzecek haber
İtalyanlar, sakatlıklarla boğuşan Real Madrid'in, Cim-Bom'un Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye talip olduğunu yazdı. Ancelotti'nin de istediği 30 yaşındaki golcü için teklif ise 15 milyon euro.
Kısıtlı rotasyonu olan hücum hattında Vinicius'u da sakatlığa kurban veren Real Madrid'in, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi için düğmeye bastığı iddia edildi.
Sakatlıklarla boğuşan Madrid ekibinde Arda Güler, Eduardo Camavinga, Nacho Fernandez, Aurelien Tchouameni, Jude Bellingham, Dani Ceballos, Thibault Courtois, Eder Militao ve Kepa gibi isimlerin tedavileri devam ediyor.
ANCELOTTİ: ICARDİ'Yİ İSTİYORUM
Tuttomercatoweb'in habere göre; Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti gözünü Türkiye'ye dikti. İtalyan hocanın, Vinicius Jr.'ın sakatlığı sonrası daha önce de kadrosunda görmek istediği Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'yi Ocak ayında transfer etmek istediği belirtildi.
DEVRE ARASI TRANSFERİ KARŞILIĞI 15 MİLYON EURO
Galatasaray, Mauro Icardi'yi sezon başında Fransız devi PSG'den 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.
Haberin detayında Kadrosunda şu an forvet olarak sadece Joselu'yu bulunduran Real Madrid'in, Arjantinli golcü Mauro Icardi için Galatasaray'a 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi.
YILLIK 6 MİLYON EURO KAZANIYOR
Arjantinli yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılı takım, Icardi'ye yıllık 6 milyon Euro ödeyeceğini açıklamıştı.
Bu sezon Galatasaray'da 20 karşılaşmaya çıkan 30 yaşındaki oyuncu, 15 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
SAHALARA DAHA FİT DÖNÜYOR
Beşiktaş derbisinde sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası sakatlık yaşayan ve tedavisi sürecinde bireysel antrenmanlarla maçlara hazırlanan yıldız futbolcu, milli maç arasında tamamen iyileşme aşamasına geldi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.