Atakom
Serena
MERIT

Yağış miktarları açıklandı

GÜNCEL 20.11.2023 - 13:46, Güncelleme: 20.11.2023 - 13:46
 

Yağış miktarları açıklandı

Meteoroloji Dairesi, en çok yağış alan bölgeleri açıkladı.
Meteoroloji Dairesi'nin dün 08.00 ile bugün 08.00 arası yağış verilerine göre, metrekareye 7 kilogram ile en çok yağışı Gemikonağı aldı. Gemikonağı’nı 3 kg ile Gönyeli, 2 kg ile Lefkoşa, Salamis, Sipahi, Taşpınar, Yenierenköy, Yakın Doğu Üniversitesi çevresi ve Geçitkale bölgeleri izledi.  Diğer bölgelerde ise 0,1 ile 2 kg arası yağış kaydedildi.
Meteoroloji Dairesi, en çok yağış alan bölgeleri açıkladı.

Meteoroloji Dairesi'nin dün 08.00 ile bugün 08.00 arası yağış verilerine göre, metrekareye 7 kilogram ile en çok yağışı Gemikonağı aldı.

Gemikonağı’nı 3 kg ile Gönyeli, 2 kg ile Lefkoşa, Salamis, Sipahi, Taşpınar, Yenierenköy, Yakın Doğu Üniversitesi çevresi ve Geçitkale bölgeleri izledi. 

Diğer bölgelerde ise 0,1 ile 2 kg arası yağış kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.