Arıklı’dan Şenkul’a “Yasa” Tepkisi
Arıklı’dan Şenkul’a “Yasa” Tepkisi
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’un hükümete yönelik eleştirilerine tepki gösterdi. Arıklı, Şenkul’un Yerel Yönetimler Reformu’nun hayata geçirildiği dönemdeki tutumunu hatırlatarak eleştirilerde bulundu.
Arıklı’dan Şenkul’a: “İyi ki Bu Yasa Geçmiş” Demek Bu Kadar mı Zor?
UBP tarafından yapılan paylaşımda, Şenkul’un Yerel Yönetimler Reformu döneminde Başbakan Ünal Üstel’e teşekkür ettiği görüntülere yer verildi. Paylaşımda, “Sayın Şenkul’un bugün unuttuğu videoyu da sizlerle paylaşıyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı da söz konusu paylaşımın altına yaptığı yorumla Şenkul’a tepki gösterdi.
Arıklı, Şenkul’a hitaben yaptığı yorumda, Yerel Yönetimler Reformu’nun geçmemesi için Meclis önünde gerçekleştirilen eylemleri hatırlattı ve CTP’ye yönelik eleştiride bulundu.
Arıklı, “O yasanın geçmemesi için Meclisi ablukaya alıp, havalı kornalar çalarak saatlerce bize işkence yapanları gaza getiren ve Meclis kürsüsünü işgal ederek adeta etten duvar ören CTP’ye tek bir mesajın yok mu?” ifadelerini kullandı.
Arıklı sözlerini, “Biz hata yapmışız. İyi ki bu yasa geçmiş. Geçirenlerden Allah razı olsun demek bu kadar mı zor?” diyerek tamamladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



