Atakom
Serena
başman
acapulco

Cezaevine gönderildi

GÜNCEL 08.10.2026 - 12:31, Güncelleme: 08.10.2026 - 12:31
 

Cezaevine gönderildi

Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz Yasaklı Madde Sentetik Cannabinoid İthal ve Tasarrufu” suçlarından tutuklanan zanlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
(Kamalı Haber) - Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz Yasaklı Madde Sentetik Cannabinoid İthal ve Tasarrufu” suçlarından tutuklanan zanlı A.W.M. yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Cemal Ramiz, olayla ilgili bulguları aktardı. Ramiz, 25 Eylül 2026 tarihinde saat 11.10 raddelerinde Dr. Fazıl Küçük Bulvarı - Lefkoşa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Güney Kıbrıs’ta sakin zanlı A.W.M.’nin kullanımında bulunan TNB 829 plakalı araçta arama yapıldığını söyledi. Polis, zanlının huzurunda yapılan kontrolde tasarrufunda 10 paket halinde yaklaşık 600 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü yasaklı madde olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındığını ve zanlının suçüstü tutuklandığını söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak tutuklanan zanlıdan söz konusu maddelerle ilgili izahat istendiğinde, yasaklı maddeyi Güney Kıbrıs’tan bir konumdan aldığını ve Kuzey Kıbrıs’ta bir konuma bırakmak için 500 Euro karşılığında Metehan Sınır Kapısı’ndan ülkeye ithal ettiği itirafında bulunduğunu aktardı. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın zanlının etki edemeyeceği oranda tamamlandığını belirterek, bu bağlamda ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadıyla mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlı A.W.M.’nin ileride görüşülecek davasında hazır olması maksadıyla 2 ayı aşmayan bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.
Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz Yasaklı Madde Sentetik Cannabinoid İthal ve Tasarrufu” suçlarından tutuklanan zanlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

(Kamalı Haber) - Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz Yasaklı Madde Sentetik Cannabinoid İthal ve Tasarrufu” suçlarından tutuklanan zanlı A.W.M. yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Cemal Ramiz, olayla ilgili bulguları aktardı. Ramiz, 25 Eylül 2026 tarihinde saat 11.10 raddelerinde Dr. Fazıl Küçük Bulvarı - Lefkoşa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Güney Kıbrıs’ta sakin zanlı A.W.M.’nin kullanımında bulunan TNB 829 plakalı araçta arama yapıldığını söyledi.

Polis, zanlının huzurunda yapılan kontrolde tasarrufunda 10 paket halinde yaklaşık 600 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü yasaklı madde olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındığını ve zanlının suçüstü tutuklandığını söyledi.

Polis, mesele ile ilgili olarak tutuklanan zanlıdan söz konusu maddelerle ilgili izahat istendiğinde, yasaklı maddeyi Güney Kıbrıs’tan bir konumdan aldığını ve Kuzey Kıbrıs’ta bir konuma bırakmak için 500 Euro karşılığında Metehan Sınır Kapısı’ndan ülkeye ithal ettiği itirafında bulunduğunu aktardı.

Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın zanlının etki edemeyeceği oranda tamamlandığını belirterek, bu bağlamda ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadıyla mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlı A.W.M.’nin ileride görüşülecek davasında hazır olması maksadıyla 2 ayı aşmayan bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.