Atakom
Serena
başman
acapulco

Teminatla serbest kaldı

GÜNCEL 16.09.2026 - 14:18, Güncelleme: 16.09.2026 - 14:18
 

Teminatla serbest kaldı

“Kasti Hasar, Tecavüzkâr Alet Taşıma, Korkutmak Maksatlı Silah Taşıma ve Darp” suçlarından tutuklanan zanlı mahkemeye çıkarıldı.
(Kamalı Haber)- “Kasti Hasar, Tecavüzkâr Alet Taşıma, Korkutmak Maksatlı Silah Taşıma ve Darp” suçlarından tutuklanan M.O.M.M. mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede şahadet veren polis memuru Ahmet Korkmaz, 15 Eylül 2026 tarihinde Gönyeli’de meydana gelen olayla ilgili olguları aktardı. Polis, M.O.M.M.’nin daha önce kaldığı yurdun işletmecisi E.A.’yı, yurdun damında 16 santimetrelik bıçak sallayarak korkuttuğunu ve darp ettiğini belirtti. Zanlının ayrıca parke ve mermer parçalarını park halindeki araçlara atarak toplam 50 bin TL’lik kasti hasara neden olduğu kaydedildi. Olayla ilgili bıçak, tornavida, parke taşları ve mermer parçaları emare olarak alındı. Ürdün uyruklu ve üniversite öğrencisi olduğu belirtilen zanlı hakkındaki soruşturmanın etki edebilecek kısmının tamamlandığı ifade edilerek teminat talep edildi. Yargıç Gizem Erciyas, M.O.M.M.’nin yurt dışına çıkışını yasaklarken, haftada 2 gün ispat-ı vücut yapmasına, 30 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kefilin 500 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.
“Kasti Hasar, Tecavüzkâr Alet Taşıma, Korkutmak Maksatlı Silah Taşıma ve Darp” suçlarından tutuklanan zanlı mahkemeye çıkarıldı.

(Kamalı Haber)- “Kasti Hasar, Tecavüzkâr Alet Taşıma, Korkutmak Maksatlı Silah Taşıma ve Darp” suçlarından tutuklanan M.O.M.M. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede şahadet veren polis memuru Ahmet Korkmaz, 15 Eylül 2026 tarihinde Gönyeli’de meydana gelen olayla ilgili olguları aktardı.

Polis, M.O.M.M.’nin daha önce kaldığı yurdun işletmecisi E.A.’yı, yurdun damında 16 santimetrelik bıçak sallayarak korkuttuğunu ve darp ettiğini belirtti. Zanlının ayrıca parke ve mermer parçalarını park halindeki araçlara atarak toplam 50 bin TL’lik kasti hasara neden olduğu kaydedildi.

Olayla ilgili bıçak, tornavida, parke taşları ve mermer parçaları emare olarak alındı. Ürdün uyruklu ve üniversite öğrencisi olduğu belirtilen zanlı hakkındaki soruşturmanın etki edebilecek kısmının tamamlandığı ifade edilerek teminat talep edildi.

Yargıç Gizem Erciyas, M.O.M.M.’nin yurt dışına çıkışını yasaklarken, haftada 2 gün ispat-ı vücut yapmasına, 30 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kefilin 500 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.