Atakom
Serena
UBPPP
acapulco

Teminatla serbest kaldılar

GÜNCEL 27.10.2026 - 16:50, Güncelleme: 27.10.2026 - 16:50
 

Teminatla serbest kaldılar

Lefkoşa’da bir dairede yapılan aramada gümrüğe beyan edilmemiş, toplam değerleri 507 bin 745 TL olan kozmetik, saç ve bakım ürünleri ile elektronik ürünlerin tespit edilmesi üzerine tutuklanan zanlılar mahkemeye çıkarıldı.
(Kamalı Haber) - Lefkoşa’da bir dairede yapılan aramada gümrüğe beyan edilmemiş, toplam değerleri 507 bin 745 TL olan kozmetik, saç ve bakım ürünleri ile elektronik ürünlerin tespit edilmesi üzerine tutuklanan C.A. ve C.U., yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren polis memuru Burak Ateş 23 Ekim 2026 tarihinde saat 17.00 sıralarında, Lefkoşa adresinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından arama yapıldığını söyledi. Polis memuru, söz konusu adreste ikamet eden C.A. ile C.U.’nun tasarruflarında, gümrüğe beyan edilmemiş muhtelif kozmetik, saç ve bakım ürünleri ile elektronik ürünlerin tespit edildiğini belirtti. Değerleri toplam 507 bin 745 TL olan ürünlerin emare olarak zapt edildiğini kaydetti. Polis, Gümrük Dairesinin bir milyon 523 bin TL para cezası kestiğini ancak cezayı ödememeleri üzerine tutuklandıklarını kaydetti. Polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlıların teminata bağlanmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlıların davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 40’ar bin TL nakit, birer kefilin 400’er bin TL kefalet senedi imza etmesi ve haftada 1 gün ıspat-ı vücut yapması şartlarıyla serbest kalmasına emir verdi.
Lefkoşa’da bir dairede yapılan aramada gümrüğe beyan edilmemiş, toplam değerleri 507 bin 745 TL olan kozmetik, saç ve bakım ürünleri ile elektronik ürünlerin tespit edilmesi üzerine tutuklanan zanlılar mahkemeye çıkarıldı.

(Kamalı Haber) - Lefkoşa’da bir dairede yapılan aramada gümrüğe beyan edilmemiş, toplam değerleri 507 bin 745 TL olan kozmetik, saç ve bakım ürünleri ile elektronik ürünlerin tespit edilmesi üzerine tutuklanan C.A. ve C.U., yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren polis memuru Burak Ateş 23 Ekim 2026 tarihinde saat 17.00 sıralarında, Lefkoşa adresinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından arama yapıldığını söyledi. Polis memuru, söz konusu adreste ikamet eden C.A. ile C.U.’nun tasarruflarında, gümrüğe beyan edilmemiş muhtelif kozmetik, saç ve bakım ürünleri ile elektronik ürünlerin tespit edildiğini belirtti. Değerleri toplam 507 bin 745 TL olan ürünlerin emare olarak zapt edildiğini kaydetti. Polis, Gümrük Dairesinin bir milyon 523 bin TL para cezası kestiğini ancak cezayı ödememeleri üzerine tutuklandıklarını kaydetti. Polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlıların davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 40’ar bin TL nakit, birer kefilin 400’er bin TL kefalet senedi imza etmesi ve haftada 1 gün ıspat-ı vücut yapması şartlarıyla serbest kalmasına emir verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.